Omgeving

De Franse Opaalkust is “hot”!

“De Noord-Franse kustlijn staat immers aan de vooravond van een gigantische ontplooiing.” De plaatselijke overheid spaart kosten noch moeite om de hele regio op te waarderen. Nieuwe autosnelwegen, een strikt stedenbouwkundig beleid, tal van beschermde natuurgebieden, noem maar op.

Op dit moment zijn de vastgoedprijzen langsheen de prachtige Opaalkust nog vlijmscherp. Verwacht wordt echter dat de meerwaarde een steile vlucht zullen nemen. Een beetje vergelijkbaar met wat de Belgische kust het jongste decennium meemaakte. Nu is dus het moment om toe te slaan. De fiscale voordelen zijn immers legio. En bovendien kan het al vanaf 150.000 euro. In deze speciale “Opaalkust”-editie van Kust Magazine verneemt u alles over de beleggingsmogelijk- heden en voordelen aan een tweede verblijf in ‘la douce France’.

De prijzen van het vastgoed liggen hier een stuk lager dan in ons land. Nu kopen is de boodschap!

Het project Etoile des dunes is slechts 6 km verwijderd van De Panne en van Plopsaland : “Bray-Dunes is een badplaats in volle ontwikkeling. U ontdekt er een prachtig breed zandstrand, een mooie zeedijk en breed uitgestrekte en beschermde duinengebieden aan de rand van het aangename en verwelkomende centrum.

Heeft u interesse? Wel, kom langs op één van onze infodagen. We staan klaar met een glasheldere uitleg op al uw vragen. Dus... hopelijk tot binnenkort...? Of misschien... à bientôt?

Fietsen

Ontdek tal van fietsroutes:
http://www.randonneedunord.fr/pages/cyclotourisme/cyclotourisme-flandre-cote-d-opale.html

Museum van Schone kunsten LAAC

Dit museum bruist en straalt van zoals in de jaren van de popArt. Een gezellige en warme museum ten midden van een beeldentuin, waterpartijen en steen blokken. 
http://www.musees-dunkerque.eu/nl/nous-connaitre/laac/

Agenda omstreken 

http://www.lepharedunkerquois.fr/le-phare-dunkerquois/culture-loisirs

Watersporten

http://www.tourisme-nord.fr/offer_reservation/detail/ECOLE-DE-VOILE-DUNES-DE-FLANDRE:-BASE-DU-CLOS-FLEURI-BRAY-DUNES/%28id%29/b61a64b9-eb3b-422d-94ee-589dc81a3a2a,ASCNPC059FS0032H,9833